2014. január 26., vasárnap

Luxus Selyem szappan

LUXUS SELYEM szappan mangóvajjal
Ez egy igazán különleges szappan, mégpedig azért, mert egy különleges adalékot tettem hozzá, a Tussah selymet. A Tussah selyemlepke, magyarul tölgy-pávaszem, eredeti élőhelye Japán, de Magyarországon is él néhány példánya. A Tussah selyem, más néven vadselyem előállítása humánusabb, mint a valódi selyemé, hiszen nem szükséges elpusztítani a hernyókat. A gubókat csak akkor gyűjtik össze, amikor a lepkék már kibújtak belőlük. Kitűnő tulajdonságai miatt gyakran használják fel kozmetikumok alapanyagaként. A selyemprotein képes a bőr nedvességének szabályozására, ezért segít megőrizni rugalmasságát, puhává, bársonyossá teszi. Minden bőrtípusra javasolt, nyugtató, gyógyító hatása miatt bőrbetegségekben szenvedők is használhatják. A szappannak selymes tapintású habzást ad, ezért igazi luxus vele fürdeni. Különleges, krémes állaga és kondicionáló hatása miatt pedig extra kényeztetés a bőrnek. A szappan használatával bőrünk selymes és puha tapintású lesz.
A válogatott olajokon felül még mangóvaj került a szappanba, mely regeneráló és hidratáló hatású, remekül beszívodik a bőrbe és késlelteti a bőr öregedését. Illata egzotikus gyümölcsös-virágos.
Ajánlom: minden bőrtípusra, de főleg száraz, vízhiányos bőrre és mindenkinek aki egy kis kényeztetésre vágyik:)
Összetevők: organikus sheavaj, kókuszolaj, extra szűz olíva olaj, napraforgó olaj, mangóvaj, rózsaszín agyag, Tussah selyem, jázmin illóolaj, édesnarancs illóolaj, ylang-ylang illóolaj 
Kapható: 2014.02.26-tól

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése