2013. december 13., péntek

Természetes krémparfümök

Természetes krémparfümök
Természetes illóolajok aromaterápiájával ötvözött szilárd alapú krémparfümök, melyek kényeztetik a testet és a lelket egyaránt.
Mivel nem tartalmaz alkoholt, így a legérzékenyebb bőrűek is használhatják. Nem tartalmaz továbbá színezéket és tartósítószert.
Használata: Tegyél belőle egy kicsit a csuklóra, a dekoltázsra és a fülek mögé. Illata 3-4 órán keresztül érvényesül.
Eltartható: kb. 6 hónapig, de kérlek óvd fénytől és hőtől!
Praktikus 15 ml-es fém tégelyben, ami kis helyen is elfér, így mindenhová magaddal viheted.


Érzéki csábítás: édes-virágos, meleg buja, nőies illat.
A vanília puha melegsége összezárva a legnemesebb virágok csáberejével. A rózsafa és a narancs illóolaja boldogságot és optimizmust csempész a mindennapjaidba, míg az érzéki fragonia illata a buja ylang virággal és a csábító jázminnal pedig feltüzeli érzékiséged.
Összetevők: mangó vaj, mandula olaj, szójaviasz, jázmin illóolaj, fragonia illóolaj, rózsafa illóolaj, keserűnarancs illóolaj, ylang ylang illóolaj, vanília kivonat.

Virágos kedv: gyümölcsös-virágos, nőies illat.
Az öröm és a boldogság illata a magnólia fenséges virágesszenciájával. Míg a levendula olaja elűzi a gondokat, addig a citromfű és a bergamott vidám kedvre derítenek, az édesnarancs illata pedig derűssé varázsol.
Összetevők: mangó vaj, mandula olaj, szójaviasz, édesnarancs illóolaj, magnólia illóolaj, bergamott illóolaj, citromfű illóolaj, levendula illóolaj.

Belső harmónia: meleg, fűszeres-fás illat, férfiaknak és nőknek egyaránt.
Míg a szantálfa és a levendula olaja csillapítja a feszültséget és a nyugtalanságot, addig a balzsamos benzoin meleg aromája segít ellazulni. Az enyhén fás rózsafaolaj megnyugtatja az idegeket és ösztönzi a helyes önértékelést, pár csepp babérolaj pedig a testbe és az elmébe is életet lehel.
Összetevők: mangó vaj, mandula olaj, szójaviasz, szantálfa illóolaj, levendula illóolaj, benzoin illóolaj, babér illóolaj, rózsafa illóolaj, bergamott illóolaj.

Férfi erő: fűszeres-földes-fás, férfi illat.
A kardamom- és feketebors illóolaj fűszeres-fás karaktereit az erőteljes cédrusfa és a a földes, afrodiziákum hatású szantálfa illata a friss bergamottal elegyítve mozgásba hozza a férfi tetterőt.

Összetevők: mangó vaj, mandula olaj, szójaviasz, kardamom illóolaj, feketebors illóolaj, szantálfa illóolaj, pacsuli illóolaj, cédrusfa illóolaj, bergamott illóolaj.

fotókat lsd. hamarosan a fb-on:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése