2014. szeptember 30., kedd

Kakaóvajas szilárd testápoló

A kakaóvaj egy melléktermék, ami a kakaóbabok préselésekor keletkező olajból készül. Évszázadok óta használják a bőr puhaságának megőrzésére. Csodálatos módon képes védeni és hidratálni a különféle hatásoknak kitett bőrt, emiatt kifejezetten ajánlják ekcéma és dermatitis kezelésére.
A sheavaj gazdag bőrtápláló, sejtregeneráló hatású, összetétele sokban hasonlít az emberi bőrt védő természetes emulzió összetételére. A, E, F vitamintartalma nagyon jó bőrápolóvá teszi, gyulladásgátló tulajdonságokkal rendelkezik, csökkenti az allergiás bőr tüneteit.
A kókuszolaj 50%-ban tartalmaz laurinsavat, amely az anyatejben is megtalálható, és amely a kórokozókkal szemben véd minket. Gyorsan felszívódik, hidratálja a bőrt és jelentősen lassítja kiszáradását, antibakteriális hatású, optimális működésre serkenti a bőrt.
A méhviasz gyulladásgátló, antibakteriális, baktériumölő és fertőtlenítő hatású enzimeket tartalmaz - ideális a bőrproblémák megszüntetésére.

A szilárd testápolótömb használata nagyon kellemes. Nedves bőrfelületbe kell dörzsölni, masszírozni. A test melegétől válik kenhetővé. (Ezt követően érdemes hűvös helyen tárolni.)

Összetevők: organikus kakaóvaj, organikus sheavaj, kókuszolaj, termelői méhviasz
Illatmentes változatban készül, de az organikus kakaóvaj által alapból isteni finom csokoládé illata van.

Ajánlom: száraz, érzékeny- és normál bőrre és persze csokiimádóknak:)!
Tömege: 20 g/db
Ár: 1 db. 350,-Ft

Ár: 3 db. 850,-Ft

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése