2014. június 14., szombat

Agyagos arcmaszk és bőrradír

AGYAGOS ARCMASZK ÉS BŐRRADÍR EGYBEN

Az agyagok felszívják a bőrből a felesleges méreganyagokat, megtisztítják a mindennapi káros szennyeződésektől és az elhalt hámsejtektől, így javul a bőr oxigénfelvétele. A pórusok kitisztulnak, bejuttatva ezáltal az értékes ásványi anyagokat és nyomelemeket.
A hozzáadott őrlemények felfrissítik a száraz, fakó arcbőrt és egészséges bőrszínt adva puhává, bársonyossá varázsolják azt. Illatanyag- és színezékmentes száraz, por állagú, így nem igényel tartósítást, 100% bio és természetes alapanyagokkal.

Miért érdemes kipróbálnod?
  • az agyagoknak köszönhetően mélyen kitisztítja a pórusokat
  • az őrlemény finoman lehámlasztja az elhalt hámsejteket és szennyeződéseket
  • feltölti a bőröd ásványi anyagokkal
  • erősíti és feszesíti a bőrt
  • lassítja az öregedési folyamatokat
  • segíti a bőr megújulását
  • fiatalítja, megújítja a bőrfelszínt
  • egységesebbé, finomabbá varázsolja a kontúrokat
  • használat után a bőröd sima, puha és üde lesz

Használat 1 adag maszk elkészítéséhez: Hetente 1-2 alkalommal kb. 10g (kb. 1 teáskanál) port keverjünk el kb. 10 ml folyadékkal (lehet ásványvíz, virágvíz, aloe-vera gél, joghurt, tejszín) pépes állagúra, se túl híg, se túl sűrű ne legyen. Tehetünk még bele pár csepp mézet vagy bármilyen olajat, így egyrészt nem fog húzodni a bőrön, másrészt a bőrnek is jót tesz majd.
Ecsettel vidd fel vékony rétegben a megnedvesített arcbőrre, majd lassú, körkörös mozdulatokkal óvatosan masszírozzuk be. Hagyjuk fent kb. 10-20 percig, hogy az ásványi anyagokban gazdag agyagok kifejthessék pozitív hatásukat. Végül langyos vízzel mossuk le és óvatosan itassuk fel törölközővel. Használata után a bőr megújult, puha és sima lesz. 
Lejárat: 6 hónapig, megfelelő higéniai feltételek mellett, száraz, hűvös helyen tárolandó
Tömege: 50 ml 
Ár: 1.600,-Ft

ALOE-VERA Mélytisztító arcmaszk és bőrradír – zsíros, pattanásos bőrre
A zöld agyag az egyik gyógyászatban is használatos agyag. Erőteljesen vonja ki a bőrből a méreganyagokat és a felesleges zsírt. Rengeteg ásványt és bőrtápláló anyagot tartalmaz. Helyreállítja a bőrsejtek anyagcseréjét, szabályozza a faggyúmirigyek mődödését és felfissíti az arcbőrt. Összehúzza, finomítja a pórusokat, mattítja a fénylő, zsíros bőrt. Az aloe vera por gazdag vitaminokban és ásványi anyagokban, nyugtató, hegesítő, regeneráló és feszesítő hatású. A mandula-és olajbogyómag őrlemény gyengéden radírozza a bőrt, eltávolítja az elhalt hámsejteket, és szennyeződéseket.
Összetevők: fehér agyag, zöld agyag, aloe-vera por, mandula- és olajbogyómag őrlemény

HIBISZKUSZ Hidratáló arcmaszk és bőrradír – száraz, érzékeny bőrre
A rózsaszín agyag a színét a benne található vasoxidoktól kapja. Revitalizálja és mélyen tisztítja a bőrt. Csodálatos ápolószere az érzékeny, száraz bőrnek. A hibiszkuszvirág por remek antioxidáns, gyümölcssavakat és polifenolokat tartalmaz, valamint magas C-vitamin tartalmú. Az epergmag őrlemény gyengéd dörzsölő hatást fejt ki.
Összetevők: fehér agyag, rózsaszín agyag, hibiszkuszvirág por, epermag őrlemény

KÓKUSZ Kényeztető arcmaszk és bőrradír – minden bőrtípura
A fehér agyag (kaolin) egy víztartalmú aluminium-szilikát fajta, a legkíméletesebb, legfinomabb kozmetikai agyag, a legkönnyebben alkalmazható. Gyengéden eltávolítja az elhalt hámsejteket, javítja a bőr mikrokeringését, kitisztítja a pórusokat.
A kókusz por regeneráló hatású, gyógyászati-kozmetikai hatóanyag. A mandula-és olajbogyómag őrlemény gyengéden radírozza a bőrt, eltávolítja az elhalt hámsejteket, és szennyeződéseket.
Összetevők: fehér agyag, kókusz por, mandula- és olajbogyó mag őrlemény

MÉHPEMPŐ Bőrtápláló arcmasz és bőrradír – zsíros, kevert bőrre
A sárga agyag közepesen erős, a felesleges zsírt finoman eltávolítja, feltölti a bőrt nyomelemekkel, ásványi anyagokkal. A méhpempő tápláló és erősítő hatású, serkenti a kollagéntermelődést és a bőr regenerálódását. A mandula-és olajbogyómag őrlemény gyengéden radírozza a bőrt, eltávolítja az elhalt hámsejteket, és szennyeződéseket.
Összetevők: fehér agyag, sárga agyag, méhpempő, mandula- és olajbogyómag őrlemény

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése